Leiderschap Webinars

Leadership4You in samenwerking met Zenger|Folkman verzorgt maandelijks leiderschap webinars over uiteenlopende casussen, nieuwe inzichten en theorieën. Wij nodigen u graag uit om hieraan deel te nemen. Onderstaand treft u de eerstvolgende leiderschap webinar aan.

Webinar Zenger | Folkman: JE KAN HET ALLEMAAL! – Wat leiders kunnen doen om superieure resultaten te leveren en positieve relaties op te bouwen

Gepresenteerd door: Dr Joe Folkman
Datum: Woensdag, 30 augustus 2017
Tijd: 20:00 uur
Duur: 45 minuten

Omschrijving:

Enkele maanden geleden vroeg een cliënt in Londen: “Wat is het geheim? Wat doen leiders die hoge resultaten leveren en positieve relaties opbouwen nou anders dan andere leiders??”

Om het antwoord te vinden, hebben we onze uitgebreide database geanalyseerd en ontdekte we zes “gedragsbruggen” die deze leiders onderscheiden. (Een gedragsbrug is stelt leiders in staat om zowel resultaten als positieve relaties te bereiken.)

De frustratie voor veel leiders is dat de nadruk op één van deze capabiliteiten de andere negatief kan beïnvloeden. Bijvoorbeeld: als leiders te veel aandringen om superieure resultaten te leveren, kan het hun relaties met teamleden negatief beïnvloeden. Andere leiders proberen een positieve teamomgeving te bouwen, alleen om te erachter te komen dat projecten achterlopen op schema achterblijven en de resultaten eronder lijden. Deze “Gedragsbruggen” zijn het geheim tot vaardigheden die beide resultaten bereiken.

Klik hier om u aan te melden voor deze webinar.