Leiderschap Webinars

Leadership4You in samenwerking met Zenger|Folkman verzorgt maandelijks leiderschap webinars over uiteenlopende casussen, nieuwe inzichten en theorieën. Wij nodigen u graag uit om hieraan deel te nemen. Onderstaand treft u de eerstvolgende leiderschap webinar aan.

Webinar #14 Oktober – Wat doen we met het Functioneringsgesprek?

Gepresenteerd door: Drs Margareth de Wit, MBA
Datum: Maandag 15 oktober.
Duur: 36 minuten

Omschrijving:

Functioneringsgesprekken worden in veel organisaties afgeschaft omdat ze weinig effectief zijn. De vraag is: wat te doen met onze Functioneringsgesprekken?

In dit webinar bespreek ik het belang van de coachingsrelatie tussen medewerker en leidinggevende en de leiderschapsstijl die het meest effectief is tijdens een functioneringsgesprek. Hoe creëert u een werkomgeving waarin medewerkers een gevoel van autonomie hebben. Waar medewerkers zich eigenaar voelen van hun eigen ontwikkelingsproces.

Succesvolle coaching is één van de sleutels tot een goed presterende organisatie. Door het volgen van de webinar bent u beter in staat om een cultuur van continue verbetering neer te zetten binnen uw organisatie en effectieve functioneringsgesprekken te leiden.

Veel luister en kijkplezier!