Leiderschap Webinars

Leadership4You in samenwerking met Zenger|Folkman verzorgt maandelijks leiderschap webinars over uiteenlopende casussen, nieuwe inzichten en theorieën. Wij nodigen u graag uit om hieraan deel te nemen. Onderstaand treft u de eerstvolgende leiderschap webinar aan.

Webinar Oktober – De noodzaak om meer top vrouwen te ontwikkelen!

Gepresenteerd door: Drs Margareth de Wit, MBA
Datum: vrijdag 6 oktober.
Duur: 40 minuten

Omschrijving:

Het is een opmerkelijk feit dat er minder vrouwen in topposities zitten dan mannen. Het is tevens opmerkelijk dat vrouwen gemiddeld hoger scoren op hun leiderschapseffectiviteit dan mannen. Met de roep naar effectief leiderschap in organisaties, is de vraag hoe we deze situatie kunnen aanpakken en waarom we nog niet in staat zijn geweest om het potentieel van vrouwelijke leiders te benutten, op zijn plaats.

In deze webinar geeft Margareth de Wit inzicht in de onderscheidende factoren tussen mannen en vrouwen.

  • Wat zijn de verschillen per sector of per land tussen mannelijke en vrouwelijke leiders?
  • Zijn er verschillen in leeftijd?
  • Wat zijn de implicaties van de getoonde data en wat kunnen we hiermee in ons eigen werkveld. Vanuit de data krijgt u inzicht in 9 specifieke gedragingen die u ondersteunen om uw leiderschapseffectiviteit te vergroten.
  • Ten slotte wordt de vraag behandeld wat de noodzakelijke acties kunnen zijn om meer vrouwen aan de top te krijgen om hun kracht optimaal te benutten.

Wij nodigen u van harte uit dit webinar te volgen en te kijken wat voor verschil u kan maken binnen uw organisatie

Veel inspiratie en plezier.