Leiderschap Webinars

Leadership4You in samenwerking met Zenger|Folkman verzorgt maandelijks leiderschap webinars over uiteenlopende casussen, nieuwe inzichten en theorieën. Wij nodigen u graag uit om hieraan deel te nemen. Onderstaand treft u de eerstvolgende leiderschap webinar aan.

Webinar #16 december – Executive Development met impact

Gepresenteerd door: Drs Margareth de Wit, MBA

Datum: dinsdag 18 december.

Duur: 32 minuten

Omschrijving:

Wat zijn de 4 elementen die leiderschap ontwikkeling succesvol maken? Wat is het effect van goed-presterende leidinggevenden in uw organisatie? Wat betekent de besmetting van goed of slecht leiderschap voor uw organisatie? Hoe kan een manager het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten verder ondersteunen en waar moeten we op letten bij het kiezen van leiderschapsprogramma’s?

In dit webinar bespreek ik het belang van het ontwikkelen van goed-presterende leiders binnen organisatie. Wat zijn belangrijke aspecten om op te letten? Hoe stimuleert u de verder ontwikkeling en hoe stelt u zichzelf op in het ontwikkelproces? Waar moet u op letten bij het kiezen van leiderschapsprogramma’s?

Door het volgen van de webinar hebt u beter in beeld hoe leidinggevenden zich verder kunnen ontwikkelen. U heeft handvatten voor het kiezen van een goed programma en weet hoe zich kunt opstellen in dit ontwikkelproces. Bovendien ziet u in wat het ontwikkelen van leiderschap uw organisatie kan brengen.

Veel luister en kijkplezier!