Leiderschap Webinars

Margareth de Wit verzorgt, in samenwerking met Zenger|Folkman  maandelijks leiderschap webinars over uiteenlopende casussen, nieuwe inzichten en theorieën. Wij nodigen u graag uit om hieraan deel te nemen. Onderstaand treft u de nieuwste leiderschap webinar aan.

Webinar #20 – Stop met het pushen van een coaching-cultuur

Gepresenteerd door: Drs Margareth de Wit, MBA

Datum: vrijdag 26 april

Duur: 34 minuten

Omschrijving:

Er zijn steeds hogere verwachtingen over managers en hun capaciteit om teams te coachen en van feedback te voorzien. Het creëren van een zgn. coaching-cultuur is de trend. In theorie lijkt deze inspanning positief, een op mensen gericht plan dat relaties bevordert en de productiviteit verhoogt. In de praktijk is het echter een lastiger te bereiken doel.  

In deze webinar onderzoekt Margareth de Wit de redenen waarom uw organisatie niet altijd beter af is het met het zich blind staren op een cultuur van coaching. Ze bespreekt waarom het van essentieel belang is om te beginnen met een realistische verkenning en erkenning van de huidige status van de cultuur en hoe een effectieve vorm van coaching en feedback kan worden gebruikt om een succesvolle culturele evolutie te laten ontstaan.

We wensen u veel kijk en luisterplezier.