Leiderschap Webinars

Margareth de Wit verzorgt, in samenwerking met Zenger|Folkman  maandelijks leiderschap webinars over uiteenlopende casussen, nieuwe inzichten en theorieën. Wij nodigen u graag uit om hieraan deel te nemen. Onderstaand treft u de nieuwste leiderschap webinar aan.

Webinar #19 – Boost uw leiderschap wendbaarheid – 4 gedragen van agile leiderschap

Gepresenteerd door: Drs Margareth de Wit, MBA

Datum: woensdag 20 maart

Duur: 34 minuten

Omschrijving:

Heeft u het idee dat het soms allemaal net even te snel gaat? Dat u uren te kort komt voor het werk dat u moet doen? Of dat u al achter begint te lopen en de rest van het jaar als inhaalslag voelt? Voor een effectief jaar is het van belang om bij te blijven. Makkelijker gezegd dan gedaan? Wij bieden u de handvatten om dit jaar bij te blijven en zelfs voor te kunnen lopen. Kortom zoals de Amerikanen zouden zeggen: ‘’How to pick up the pace’’.

Het doel van deze webinar is om u een micro leerervaring te bieden, door middel van wetenschappelijk onderzoek, waarin we inzichten met u delen waardoor u uw agility kunt verhogen. Dit doen we door hulpmiddelen en richtlijnen te bieden die u helpen bij het identificeren van een verbeterpunt. Door middel van 4 simpele stappen laat ik u zien wat u, morgen al, kunt veranderen om uw agility en daarmee leiderschapseffectiviteit te verhogen.

Veel inspiratie en luisterplezier!