Leiderschap Webinars

Leadership4You in samenwerking met Zenger|Folkman verzorgt maandelijks leiderschap webinars over uiteenlopende casussen, nieuwe inzichten en theorieën. Wij nodigen u graag uit om hieraan deel te nemen. Onderstaand treft u de eerstvolgende leiderschap webinar aan.

Webinar #12 Augustus –  RELATIES:  DE IMPACT VAN EEN POSITIEVE MANIER VAN WERKEN MET ANDEREN?

Gepresenteerd door: Drs Margareth de Wit, MBA
Datum: Vrijdag 24 augustus.
Duur: 40 minuten

Omschrijving:

Wellicht heeft u tijdens de zomervakantie nagedacht over de relaties die u heeft met uw collega’s en medewerkers? Zijn deze altijd positief? Is er nog een lopend conflict tussen u en één van uw medewerkers of tussen medewerkers onderling? En welke invloed heeft de werksfeer op de prestaties van uw medewerkers en de werknemersbetrokkenheid?

In dit webinar bespreek ik het opbouwen van positieve relaties en een positieve werksfeer en de impact daarvan op een aantal factoren, zoals medewerkersbetrokkenheid en de output van werknemers.

Relaties binnen organisaties zijn de afgelopen 30 jaar enorm veranderd. We zien steeds vaker platte organisaties. Dit vraagt om meer aandacht voor het opbouwen van relaties. We zien ook dat zeer effectieve en excellent presenterende leiders deze competentie sterk ontwikkeld hebben.

In het tweede deel van de Webinar geef ik u handvatten door het bespreken van manieren en gedragingen die bijdragen aan het versterken van het bouwen van sterke relaties.

Door het volgen van deze webinar zult met de start van het nieuwe seizoen een goed begin kunnen maken met het neerzetten van een goede werksfeer die gepaard zal gaan met meer tevreden werknemers en meer output onder uw werknemers.

Veel luister en kijkplezier