Maak kennis met de trainers van Leadership4You

Onderwijs & dienstverlening
Margareth-de-wit

MARGARETH DE WIT
Master trainer

Margareth studeerde Cum Laude Pedagogische – en Andragogische Wetenschappen, met specialisatie Onderwijskunde en Cultuur Verandering. Daarnaast heeft ze een Executive MBA gedaan aan INSEAD Parijs + Wharton businessschool van de University of Pennsylvania. Margareth is Master trainer en Global expert van de Effectief leiderschap ontwikkelmethode.

LEES MEER

annemarie-hoogerhuis

ANNEMARIE HOOGERHUIS

Annemarie is een ervaren adviseur in de gebieden HR en leiderschapsontwikkeling. Zij adviseert organisaties en directies vooral binnen de domeinen Onderwijs en Zakelijke dienstverlening en verzorgt geregeld coachingstrajecten voor directeuren of professionals. Annemarie heeft een achtergrond in Onderwijskunde en Arbeids- en Organisatiepsychologie.

VERA BOUWHUIS

Vera Bouwhuis is een ervaren onderwijsadviseur en –innovator en begeleidt als zodanig management- en schoolteams in hun voortgezette professionalisering. Zij verzorgt veel trajecten binnen het PO, met name schooltransformatietrajecten. Als aanvulling op de gedegen (wetenschappelijke) theoretische kennis heeft zij voorheen naast haar werk als onderwijsontwikkelaar ook veel praktijkervaring opgedaan als schoolleider PO.

juliette-daniels

JULIËTTE DANIËLS

Door mijn jarenlange ervaring als organisatieadviseur bij verschillende adviesbureaus, ben ik in staat de context waarbinnen managers en hun teams functioneren goed in te schatten. Vanuit de visie en doelstellingen van de organisatie, de kerntaken en functies belanden we bij vragen naar de persoonlijke verbinding met het werk, mogelijke belemmeringen, benodigde voorwaarden en individuele ontwikkelingsbehoeften.

Gezondheidszorg
Margareth-de-wit

MARGARETH DE WIT
Master trainer

Margareth studeerde Cum Laude Pedagogische – en Andragogische Wetenschappen, met specialisatie Onderwijskunde en Cultuur Verandering. Daarnaast heeft ze een Executive MBA gedaan aan INSEAD Parijs + Wharton businessschool van de University of Pennsylvania. Margareth is Master trainer en Global expert van de Effectief leiderschap ontwikkelmethode.

LEES MEER

Bart-Wijnbergen

BART WIJNBERGEN

Bart Wijnbergen heeft een ruime ervaring opgedaan in diverse managementfuncties in de ziekenhuissector en ICT en in het interim- en advieswerk in alle sectoren van de zorg. Zijn grote kennis en ervaring op alle niveaus in organisaties helpt hem bij zijn interim- en advieswerk om kritisch door te vragen bij vastgelopen patronen en werkprocessen, deze te doorbreken en daar in te adviseren en/of leiding aan te geven.

YOLANDE-WITMAN

YOLANDE WITMAN

Yolande Witman is arts en organisatieadviseur, zelfstandig gevestigd. Zij combineert dit met wetenschappelijk onderzoek. Zij promoveerde op het proefschrift ‘De medicus maatgevend. Over leiderschap en habitus’ (2008), waarvoor zij de NNK Onderzoeksprijs Kwaliteitsmanagement 2009 kreeg. Zij houdt zich bezig met leiderschapsvraagstukken in de gezondheidszorg en is toezichthouder bij twee zorginstellingen.

elsbeth-reitsma

ELSBETH REITSMA

Elsbeth Reitsma adviseert zorgorganisaties tijdens complexe verandertrajecten. Zij ondersteunt medewerkers, managers en bestuurders, zodat zij kunnen realiseren wat ze voor ogen hebben. Elsbeth is directeur van C3 adviseurs en managers en is gepromoveerd op het professioneel handelen in het organisatieadvieswerk.

Eveline-Kroezen

EVELINE KROEZEN

Eveline Kroezen is zelf een ervaren leidinggevende in zorg, welzijn en het sociale domein. Zij is steeds op zoek naar de meest effectieve leiderschapsstijl en benut daarbij haar kennis van psychologie en systemen. Zij coacht leidinggevenden en helpt hen om hun sterke kanten te herkennen en te benutten en zo hun effectiviteit te vergroten.

HARCO DE BRUIN

Harco de Bruin heeft een brede ervaring in de gezondheidszorg als interim-manager, adviseur en coach. Hij studeerde organisatiepsychologie in Utrecht en bestuurskunde in Groningen. Zijn kennis en ervaring als zorgprofessional zorgen voor een diep inzicht in de organisatie en besturingsprocessen van de zorg, die Harco inzet om organisaties hun doelen te laten bereiken.