Leadership4you gaat over uw persoonlijke leiderschapsontwikkeling. Wij geven u  op een valide en betrouwbare wijze inzicht in uw effectiviteit als leider en/of professional en bieden u handreikingen om dit gericht te ontwikkelen.  In onze aanpak maken we gebruik van o.a. een 360º feedback, met daarbij praktische oefeningen, analyses en discussies om tot een plan van ontwikkeling en concrete acties ter verbetering  te komen.

Drie fundamentele elementen die leiden naar succesvolle keuzes voor actie en ontwikkeling zijn:

  • Competentie
  • Passie
  • Organisatie

De aanpak die wij voorstaan is  gebaseerd op de bekroonde ontwikkelprogramma’s van Zenger | Folkman. In de vakpers worden ze beschreven als hoogwaardig en bijzonder, en worden wereldwijd toegepast door de Top 500 Forbes organisaties.  De methode is door de Harvard Business Journal uitgeroepen tot de beste methode, om leiders te ontwikkelen die er echt toe doen.  Uit het onderzoek van  ZengerǀFolkman wordt duidelijk dat het uitbouwen van sterktes en het werken met aanvullende competenties de weg naar excellentie is.

De leiderschap ontwikkel programma’s bieden een combinatie van theorie en praktijk, worden begeleid door gecertificeerde  Zenger | Folkman  trainers. De inhoud van de methode is gebaseerd op internationaal ’evidence based research’. In Nederland hebben inmiddels meer dan 1000 leiders/professionals geparticipeerd. 

Onze leiderschap ontwikkel programma’s zijn onderdeel van onze gecertificeerde leergangen en master opleidingen die wij binnen onze Academica Business College aanbieden.

Leadership4You is een onderdeel van Academica Business College.