Margareth de Wit

Margareth de Wit MBA is Managing Partner en mede oprichter van CBE-Group.

Margareth studeerde Cum Laude Pedagogische – en Andragogische Wetenschappen, met specialisatie Onderwijskunde en Cultuur Verandering.
Daarnaast heeft ze een Executive MBA gedaan aan INSEAD Parijs + Wharton businessschool van de University of Pennsylvania.

Margareth heeft ruime ervaring op het internationale podium als adviseur, C- suite coach, projectleider en spreker. Verandermanagement bij profit- en non-profit organisaties is het centrale thema van haar interventies. Als trainer op het gebied van Leiderschap, Cultuur verandering, Generatiemanagement, en Teamontwikkeling weet ze mensen op energieke wijze bewust te maken van hun rol in de organisatie. Margareth is een veel gevraagde spreker op verschillende internationale congressen en thema bijeenkomsten.

Margareth heeft op basis van de resultaten van Nederlands onderzoek het profiel van de Nederlandse onderwijsleider nauwkeurig in beeld gebracht. Ruim 11.000 personen gaven in de periode 2012 – 2015 feedback over leiderschaps-competenties aan 550 leiders in het Primair, Voortgezet en beroepsonderwijs. Daarnaast heeft ze de top van de diverse participerende onderwijsorganisaties persoonlijk begeleid in hun leiderschap ontwikkeling.

Margareth is Master Trainer voor de Internationale Zenger|Folkman organisatie met haar hoofdkantoor in de staat UTAH van de Verenigde Staten en heeft bij deze organisatie alle certificaten voor Leiderschap ontwikkeling met lof gehaald.

Daarnaast heeft Margareth ervaring als toezicht houder in de culturele sector.

Margareth-de-wit

Contact Margareth de Wit

T: 31 (0)20 521 74 00
E: m.dewit@cbe-group.com
www.MargarethdeWit.nl